Slide toggle

Dobrodošli u Zvekir svijet

Zvekir je metalni krug pričvršćen na ulazna vrata, načinjen u obliku prstena ili halke. Nekada je mijenjao zvono. Majstori su ih modelirali od kovanog željeza, ali i od bronze, pa čak i – zlata. U BiH se još uvijek može primjetiti u starim dijelovima gradova, na vratima tradicionalnih bosanskih kuća. Gvozdena halka simbolizuje moć, postavljena s namjerom da se impresionira gost prije nego i uđe u domaćinovu kuću. Na tu halku udara onaj koji želi da ga ukućani čuju. Običaj je da se halkom udari tri puta, dok neko ne izađe pred gosta i poželi mu dobrodošlicu.

Imate pitanje?

Pon-Pet: 08:00 - 19:30 Gradačačka 26a +38761616673 +387 65 854 834 info@web387.com

Uslovi korištenja

OD WEB387 obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišteni isključivo u svrhe kupovine na našem webshopu.

  • Da bi Vam bila omogućena kupovina na našem sajtu morate biti registrovani korisnik. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtjeva samo osnovne lične podatke.
  • Prilikom pregleda proizvoda na sajtu, pored svakog artikla nalazi se dugme “kupi”. Klikom na to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi. Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.
  • U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu, gde lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.
  • Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpe kliknete dugme “Place order”. Nakon toga otvoriće Vam se narudžbenica. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine ili želite da nešto promenite, možete se vratiti na stranicu korpe klikom na dugme “nazad”. Narudžbenicu kao i sam proces kupovine kompletirate klikom na dugme “potvrdi kupovinu”.
  • Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima i PDV je uračunat u cijenu.
  • OD WEB387 zadržava autorska prava na sve tekstualne i multimedijalne sadržaje na ovom sajtu, kao i programski kod. Neovlašteno korištenje bilo kog diela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava je zabranjeno i povlači pravne posljedice.
show