Skip to content Skip to footer
OD WEB387 obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišteni isključivo u svrhe kupovine na našem webshopu.
  • Da bi Vam bila omogućena kupovina na našem sajtu morate biti registrovani korisnik. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtjeva samo osnovne lične podatke.
  • Prilikom pregleda proizvoda na sajtu, pored svakog artikla nalazi se dugme “kupi”. Klikom na to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi. Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.
  • U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu, gde lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.
  • Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpe kliknete dugme “Place order”. Nakon toga otvoriće Vam se narudžbenica. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine ili želite da nešto promenite, možete se vratiti na stranicu korpe klikom na dugme “nazad”. Narudžbenicu kao i sam proces kupovine kompletirate klikom na dugme “potvrdi kupovinu”.
  • Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima i PDV je uračunat u cijenu.
  • OD WEB387 zadržava autorska prava na sve tekstualne i multimedijalne sadržaje na ovom sajtu, kao i programski kod. Neovlašteno korištenje bilo kog diela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava je zabranjeno i povlači pravne posljedice.
BESPLATNA DOSTAVA

Za tri naručena Zvekir proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu u Bosni i Hercegovini!

 

NARUČI ONLINE